KJØPSBETINGELSER

 

Generelt:

www.mbtnorge.no eies og drives av Backbone AS. Foretaksnummer: 999.598.471 MVA.

Backbone AS

Risveien 1

0374 Oslo

 

 

Priser
Alle priser er oppgitt i NOK og inkludert MVA.

 

 

Lager og frakt
Alle varer leveres direkte fra vårt lager i Norge og sendes med Posten/BRING, som pakke med sporing.
Fraktpris kr.: 99,- inkl. alle omkostninger.
Fraktpris til Svalbard kr.: 299,- ink. alle omkostninger.

 

 

Levering
Normalt blir alle ordre sendt innen 24 timer etter at den er mottatt.
Etter at pakken er ankommet ditt postkontor vil referanse, "hentelapp" bli sendt pr. sms/epost. 

 

 

Betaling 
Betalingsmåtene vi kan tilby er: PayPal og VISA/MasterCard, VIPPS og Faktura fra Walley.
Vi benytter en sikker løsning fra WORLDLINE for håndtering av betalinger med VISA/MasterCard, VIPPS og Faktura fra Walley.
Du kan også velge å betale via PayPal. Du velger å betale med din PayPal konto eller ditt kort.

Vi gjør oppmerksom på at vi hverken ser eller lagrer ditt kortnummer. Betaling med kort skjer kun når du går til kasse. Beløpet blir reservert på ditt kort straks du gjennomfører ordren.

Beløpet vil ikke bli trukket fra ditt kort før pakken er klargjort.

Rabattkoder vil kun fungere på fullpris produkter og ikke på allerede rabatterte produkter.

 

Mangler eller feil
Ta snarest kontakt med oss på telefon eller post@backbone.as dersom det skulle være mangler eller andre feil med varer. Dersom en vare kommer frem tydelig skadet under transport, er det viktig at Posten eller speditør umiddelbart får beskjed om dette. Posten besørger erstatnings-skjema som du fyller ut. 

 

Angrerett
Ved forbrukerkjøp gjelder angrerettloven. Ifølge lov om angrerett har du som kunde rett til å angre ditt kjøp i opptil 14 dager etter at du har mottatt varen og uten noen bestemt årsak.Varen som returneres må sendes i originalforpakning, med "tags" og emblemer intakt. Ved bruk av angreretten betaler kunden returporto. 
Ta kontakt med oss dersom du trenger fremgangsmåte ved bruk av angrerett.

 

Retur
Alle returer må avtales på forhånd, og sendingen må merkes med retur. For raskest mulig behandling er det viktig at årsaken til returen oppgis på mest nøyaktig måte.
Skoene må returneres ubrukt og i originalemballasjen, med originale "tags". Prøv skoene på rent underlag, og selvsagt innendørs. Vi behandler ikke returer som tydelig er brukt. Vennligst pakk inn skoesken i plast eller papir før sending, ikke fest tape og adresselapp direkte på esken!! Du som kunde må selv betale returportoen. Husk og print ut ordrebekreftelsen og noter på arket hva du ønsker å gjøre med returen eller legg ved en notis med ordrenummer, navn, om det er retur/bytte osv.

Du har 14 dagers ubetinget bytte -og returrett fra du har mottatt skoene. Det vil si at du må hente ut varen for å benytte angreretten din. Viser til Angrerettloven, kapittel 6, §21; https://lovdata.no/dokument/NL/lov/2014-06-20-27/KAPITTEL_6#KAPITTEL_6

Vi har desverre ikke gratis retur, så dette betales av kunden selv.

Send gjerne en epost i forkant til: post@backbone.as

 

Retur sendes til følgende adresse:

Backbone AS

Risveien 7 A

0374 Oslo

 

Reklamasjon
Dersom det skulle være noe feil med skoene, kan du benytte reklamasjonsretten! Ta snarest kontakt med oss hvis du er så uheldig å ha fått sko det er noe feil med, eller du mener det foreligger annen gyldig reklamasjonsgrunn. For at vi skal kunne hjelpe på best mulig måte, er det viktig at du opplyser om feilen/mangelen så snart den oppdages. Skoene må ikke benyttes etter at mangelen/feilen er oppdaget.
Ved stadfestet reklamasjonsrett, vil vi forsøke å få skoen reparert, dersom det lar seg gjøre. Dersom feilen ikke lar seg utbedre hos skomaker,  vil vi erstatte produktet med et nytt identisk par - eller gi deg pengene tilbake.

MBT gir 1 års garanti. Antatt levetid på skoene er ca 2 år, ved daglig bruk.

Personvern
www.mbtnorge.no utveksler ikke kundeopplysninger med tredjepart. Vi registrerer kun personopplysninger som er nødvendige for å håndtere og identifisere kunder, ordre og garantiansvar. Iht. Personopplysningsloven har enhver som ber om det rett til innsyn i en virksomhets behandling av personopplysninger. Mbitnorge.no følger utover dette EUs forslag til personvernreform. Les mer om EUs personvern reform her!
 

 

Forbehold
Vi tar forbehold om eventuelle feil eller mangler ved beskrivelser, produkter, priser, lagerstatus og tekniske løsninger.