OM OSS

Backbone AS
Risveien 1A
0374 Oslo
E- post: post@backbone.as
Tlf: +47 67 20 97 50

 

Backbone AS er den norske importøren av MBT sko. Vi er ett selskap som jobber målrettet mot helsesegmentet og leverer ekspertise gjennom vårt nøye utvalgte nettverk av forhandlere i Norge.

 

 
Backbone har vært offisiell MBT distributør siden 2012. På disse årene har vi fokusert på å bygge opp merkevaren via kompetente forhandlere, spesialister som har lang erfaring med produktene og funksjonaliteten - og som med sin unike kjennskap kan formidle effekt og relevante bruksområder for deg som bruker av.
 
Vi opplever sterk etterspørsel, og fler og fler ønsker å få tilgang på våre unike produkter. Dersom du har spørsmål, enten du er potensiell forhandler eller sluttbruker så er det bare å ta kontakt på post@backbone.as. Så skal vi bistå deg med å finne en løsning.

 

 
Idag selges MBT gjennom forskjellige kanaler:
 
  • Skobutikker (se forhandlerliste)
  • Sportsforretninger
  • Bandasjister og helsebutikker
  • Fysioterapeuter
  • Ortopediske verksteder

Det er mange innen bedriftshelsetjensten som anbefaler bruk av MBT på arbeidsplassen. Hør med din HMS ansvarlige om dere har avtale, eller mulighet for å få MBT via jobben. Det er påvist at sykefravær knyttet til muskel og skjelettplager kan reduseres som følge av bruk av MBT på hardt gulv. Enten du jobber på lager, sykehus eller andre arbeidsplasser med harde statiske flater så kan MBT være med på å gjøre hverdagen din bedre. Trenger du mer informasjon, eller leder en avdeling med mye sykefravær grunnet overbelastning av ledd og muskler. Ta kontakt for en uformell prat. 

 

Tidligerer alpinist Hans Petter Buraas er på eiersiden i Backbone AS, og jobber idag som Daglig Leder. Som en dyd av nødvendighet kom han over MBT sko, da han etter en lang og hard alpinkarriere søkte etter hjelpemidler som kunne forbedre hverdagen med slitne ledd og muskelplager. For den tidligere alpinisten har MBT vært redningen!

 

 
Med Vennlig hilsen
 
MBT Norge