OM OSS

Backbone AS
Risveien 1A
0374 Oslo
E- post: post@backbone.as
Tlf: +47 67 20 97 50

 

Backbone AS er den norske importøren av MBT & MBT Running sko. Vi er ett selskap som jobber målrettet med å introdusere de unike fordelene ved bruk av funksjonelle sko. Sko som utfordrer deg på balansen, og samtidig har unike demperegenskaper kan være med på å gjøre hverdagen din bedre, ved å redusere totalbelastningen på kroppen og stimulere lite aktiv kjernemuklatur. MBT teknologien kan være med på å forebygge muskel og skjelettplager! Vi leverer ekspertise gjennom vårt nøye utvalgte nettverk av forhandlere i Norge, både innen sport, mote, helse segmentene, samt via web. 

 
Backbone er offisiell MBT distributør siden 2012. Gjennom disse årene har fokusert vært på å bygge merkevaren gjennom kompetente forhandlere, spesialister med lang erfaring og kjennskap til produktene og den unike funksjonaliteten.  Med sin unike kunnskap kan disse formidle funksjonalitet, effekt ved bruk og relevante bruksområder for deg som bruker.
 
Våre produkter er sterkt etterpurt i markedet. Dersom du har spørsmål, enten du er potensiell forhandler eller sluttbruker så kan du ta kontakt direkte på;  post@backbone.as. Så skal vi bistå deg med å finne en løsning.

 

 
Idag selges MBT gjennom et stort utvalg av butikker og forskjellige kanaler:
 
  • Skobutikker (se forhandlerliste)
  • Sportsforretninger
  • Bandasjister og helsebutikker
  • Fysioterapeuter og kiropraktorer
  • Ortopediske verksteder

Mange som jobber med HMS anbefaler bruk av MBT på arbeidsplassen. Hør med din HMS ansvarlige om dere har avtale, eller det finnes tilskuddsordninger for fottøy via jobben. Sykefravær knyttet til muskel og skjelettplager kan reduseres som følge av bruk av funksjonelle sko som MBT. Enten du jobber på lager, sykehus eller andre arbeidsplasser med harde, statiske flater så kan MBT være med på å gjøre hverdagen din bedre. Trenger du mer informasjon, eller leder en avdeling med mye sykefravær grunnet overbelastning av ledd og muskler? Ta kontakt med oss på post@backbone.as, eller ring oss på telefon 67 20 97 50. 

 

Tidligerer alpinist Hans Petter Buraas er på eiersiden i Backbone AS, og jobber idag som Daglig Leder. Da han etter en lang og hard alpinkarriere søkte etter hjelpemidler som kunne forbedre hverdagen med slitne ledd, muskelplager og mye skader - fikk han kjennskap til MBT og den unike funksjonaliteten.
 
Som for så mange andre, har MBT sko blitt redningen for den tidligere alpinisten!

 

 
Med Vennlig hilsen
 
MBT Norge